בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה חושב השף המקסיקני על המסעדות המקסיקניות בישראל?

עם שש מסעדות מצליחות ועוד שלוש בדרך, נחשב השף דניאל עובדיה לאחד מחלוצי הגל החדש במטבח המקסיקני. כעת הוא מבקר בישראל ובוחן מי משלל המסעדות המקסיקניות בארץ עומדת בתקן

7תגובות
דודו בכר

שלא בפניו, אחד הכינויים לשף דניאל עובדיה, הוא המלך מידאס. גם בכותרות העיתונים במקסיקו נחשב השף לבחור עם מגע הזהב. ולא בכדי. בגיל 21 עובדיה פתח לראשונה את מסעדת השף שלו – "פאקסיה" במקסיקו סיטי. בתוך זמן קצר הוא התברג לרשימת השפים המבטיחים בעולם ומסעדתו משתחלת בקביעות לכתבות מסוג "עשר המסעדות הטובות במקסיקו". נתון קצת מפתיע לאור העובדה שהשף הצעיר התחיל את דרכו בעולם המסעדנות רק שלוש שנים קודם לכן ולא ממש במטבח. "התחלתי לעבוד במסעדה הים תיכונית אוסטריקה בגיל 18", הוא מספר בראיון ל"הארץ", "אבל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו