בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הספר שיעזור לכם להבריא את המטבח

"תאנים צלויות ועדשים כתומות", ספר הביכורים החדש של השפית כרמית אלקיים הוא הבשורה שמבטיחה לעשות לחובבי האוכל הבריא חיים קלים במטבח. רק אל תקראו לו ספר מתכונים

תגובות

כרמית אלקיים, השפית מהיישוב קורנית שבגליל, שחלקכם אולי מזהים את שמה מתוכנית הריאליטי "משחקי השף" – מגיעה לתחום הבישול מקריירה ארוכת שנים במשרד הביטחון. פתאום, כרעב ביום בהיר, היא החליטה לחשב מסלול מחדש ולהגשים חלום: להפוך לשפית שמתמחה בבישול ולא סתם אלא גם לאמן אחרים – "להבריא מטבחים". את כל זה היא עושה כשהיא קושרת קצוות בין כמה אהבות ותחביבים שלה, ביניהם: אוכל ובריאות, אימון ובישול, חומרי גלם ושמחה. במסגרת תוכנית העל "להבריא מטבחים" – היא מלמדת אנשים שמידת המאמץ שצריך להשקיע בהכנת קינואה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו