בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחדרה למטבח של רובושון: השף עמית ליברמן מדגים מהי חוצפה ישראלית

בזמן ששפים רבים עסוקים בתחזוק דימוי של רוק סטארס, השף הצעיר עמית ליברמן הצליח בלי הרבה ניסיון אבל עם תשוקה גדולה לבישול, להשתחל לאחד המטבחים הנחשבים בעולם

11תגובות

בסצנה הקולינרית הישראלית הקטנה והמצומצמת, כמעט כולם מכירים את כולם. כולם מתפעלים חשבונות אינסטגרם סוערים יותר או פחות, מככבים מדי פעם במדורי הרכילות ומופיעים בטלוויזיה עד כדי כך ששמותיהם שגורים כמעט בפי כל. הא כן, הם גם מבשלים לפעמים. מדי פעם הסיפור קצת שונה. מישהו צעיר, כישרון עלום-שם יוצא אל מחוץ לביצה המקומית, מנסה את מזלו בעולם הגדול, ולעיתים רחוקות גם באמת להצליח. בלי פרסום, בלי רשתות חברתיות ותוכניות בישול, ובעיקר עם הרבה כשרון, קצת מזל, ואולי גם קצת חוצפה ישראלית. כזה הוא עמית ליברמן, רק...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו