בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גלידה חמה: הגלידריות החדשות שיצננו לכם את הקיץ

גלידה אמריקאית ב-40 טעמים מול הים, או עם 300 תוספות בסגנון תאילנדי, גלידה איטלקית ביתית או אחת שיצר השף: מבול של גלידריות חדשות מבשר את בוא הקיץ, הכירו ארבע חדשות וטעימות

25תגובות
תומר אפלבאום

הנה עוד הוכחה שלא צריך לחכות לשלהי יוני על מנת להבין שהקיץ כבר כאן. כמדי שנה בסביבות מאי צצות על פני השטח גלידריות חדשות שמצטרפות אל הגלידריות הוותיקות ומחזקות את המוטו שאין כמו גלידה קרירה וטובה כדי לעבור החום הזה. אז צאו למסע בין כדורים. ארטה סטפניה פגאני ומרקו קאמורלי הם זוג איטלקים שעלו לארץ בנובמבר האחרון. באיטליה היתה בבעלותם גלידריה, אחרי שאת סודות ההכנה למדו שניהם בטוסקנה. אם זה לא מספיק, אחרי לימודיהם בטוסקנה הם נסעו גם לסיציליה כדי ללמוד את הכנת הגרניטה הסיציליאנית, שמזכירה ברד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו