בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדש על המדף

האגן דאז מציגה: גלידת שמנת עם שמנת

גלידות הפרימיום הישראליות מבטיחות שמנת ומקיימות חמאה, אבקת חלב והמון מים. כדי להתאושש מהאכזבה התרענן המבקר שלנו עם הטעמים החדשים של האגן דאז, כי על טעם אפשר להתווכח אבל על רכיבים לא

45תגובות
Viktor fischer

בארץ זבת חלב וקומבינה, יצרניות גלידות יוקרתיות לא צריכות להשקיע כסף בפרסום כדי למשוך את הצרכנים שקוראים את רשימת המרכיבים. גלידות הכאילו-יוקרה עושות עבורן את העבודה. אתה שרוע לך במצב וגטטיבי מול המרקע וצופה, נאמר, בפרסומת החדשה של Carte D'or (מילולית: כרטיס מוזהב, בסלנג: פות), מותג הפרימיום של גלידות שטראוס. מה שנראה כגלידה שמנתית לבנה נבחש שם באקסטרים קלוז אפ כשצליל הבחישה הקריפי נשמע ברקע בפול ווליום. אחר כך נפרסים התותים ומתפצחות העוגיות, והתוצאה הנאה מוצגת בוויטרינה של גלידרייה. הקריינית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו