בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גלידת שטראוס ל"הארץ": למה אין שמנת בגלידות? לא בגלל המחיר

רגע אחרי שהמבקר החמיא לגלידות השמנת המתחרות, נחתו במערכת גלידות הפרימיום החדשות של שטראוס. אז במקום שמנת גילינו בהן מים וחמאה, האם זה בהכרח דבר רע? דני בר-און טעם ואחר כך ניסה ללבן עם שטראוס את הסוגיה

63תגובות

אחרי שטינפתי היטב וביסודיות את קו גלידת הפרימיום החדש של שטראוס קרט ד'אור אגב ביקורת אוהדת על גלידות האגן דאז, אך עוד לפני שהטקסט התפרסם, צלצל הטלפון במערכת "הארץ". למטה חיכה שליח עם תיק תרמי ענק ושחור, ובתוכו ששת הטעמים של הגלידה החדשה וחתיכות קרח יבש שעשו לי כוויית קור כשנגעתי בהן. באופן שלא לגמרי ברור לי, הגיעה למשרד יחסי הציבור של יוניליוור (התאגיד הבינלאומי שמחזיק בגלידת שטראוס) השמועה שאני כותב שגלידת השמנת הנוצצת - קרט ד'אור - שלהם בכלל לא מכילה שמנת אלא די הרבה מים, ומה בדיוק זה אמור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו