בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

B12 Meat Station: לא ארץ לצמחונים

אחרי מסעדת אלבמה שלימדה את הישראלים לאכול בשר מעושן, דובי שטיינברג מסמן יעד חדש: B12 Meat Station, בר בשר עם כריכים אימתניים בעמק חפר

12תגובות
יהל שפע

לפי מספר המסעדות באזור, נראה שתושבי השרון אוהבים בשר, ועוד יותר אוהבים אותו מעושן היטב. אחרי "אלבמה" הוותיקה מנתניה (ותיקה ותיקה, אבל נסו להשיג שם מקום למחר למשל), "באקארו" המצליחה ברעננה, "צ'ופ צ'ופ" בהוד השרון ומסעדת "המעשנה" במושב ינוב, נפתחת בימים אלה מסעדת B12 meat station, גם היא סובבת סביב בשר מעושן, אם כי בקונספט הרבה פחות מחייב מהשתיים האחרות. B12 Meat Station היא מסעדת בשר חדשה של דובי שטיינברג, המוכר יותר כמי שהתחיל הכל וכבעלים של אלבמה, מקדש הבשרים המעושנים הוותיק בנתניה. "אלבמה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו