בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדש על המדף

אז איך החומוס של צבר והשף אבי לוי?

מי הצרכן הפתי שבאמת חושב שמשהו מרוחו או מכישרונו של השף אבי לוי יכול להיכנס לקופסאות חומוס בייצור המוני, ולצאת מצוין? דני בר-און, חובב חומוס, טעם וחזר עם טעם מוזר בפה

38תגובות

ונפתח בחידה מתמטית: אם טחינה גולמית מהווה 23% מהחומוס אך רק 17% מהמוצר, כולל הפלפלים המטוגנים, כמה פלפלים מטוגנים יש? אולי אבי לוי, השף הכוכב שחתום על המתכון של החומוס החדש של סלטי צבר, יודע את התשובה. לפי הקומוניקט היוקרתי שצורף למיכלי החומוס שקיבלתי, "לוי, שנכנס ללב ולבלוטות הטעם של הקהל הישראלי עם זכייתו בתכנית מאסטר שף, הצטרף לפני כשנה לסלטי צבר בתוך יועץ קולינרי ופרזנטור". נדמה לי שהטבח עתיר השארם המבוייש השלים בהצלחה את תהליך ההתגלמות והבקיעה כפרפר בשמי ג'ונגל הקולינריה הישראלי. האיש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו