בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הצצה למסעדה החדשה של השף אבי לוי

השף אבי לוי ("המוציא") פתח בתחילת השבוע את "צ'יריפום", מסעדתו הראשונה בתל אביב, שבה הוא ממשיך את הקו של אוכל הרחוב האלג'ירי לקהל הרחב ומרגיש שהצליח להשתחרר סוף סוף מהצל של "מאסטר שף"

5תגובות
אנטולי מיכאלו

שלושה ימים לפני הפתיחה של מסעדתו החדשה והראשונה מחוץ לירושלים, אבי לוי נראה רגוע במיוחד. החלל כבר מוכן, המטבח כבר עובד, ותוך כדי תדרוכים ונסיונות אחרונים במטבח, ניכר שההתרגשות בפתיחת מקום חדש לא הופכת את עולמו, והוא נמצא בשליטה מלאה על כל העניינים. למרות שבזמן הראיון המסעדה עדיין לא נפתחה לקהל (המסעדה נפתחה לקהל רק בתחילת השבוע), יושב זוג סועדים באחד השולחנות ואוכל. "הם שמעו על המקום החדש, לא ידעו שעדיין לא פתחנו, והגיעו לפה מבאר שבע כדי לאכול", מספר לוי, "איך יכולנו להגיד להם לא? הם באו כדי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו