בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מיומנו של צמחוני במקדונלד'ס

מקדונלד'ס מתהדרת בקמפיין ידידותי לסביבה עם השף מושיק רוט. דני בר-און טעם את שלושת המוצרים החדשים והוא חושב שצמחונים ראויים ליותר

40תגובות
באדיבות מק'דונלדס

אחרי שלאחרונה רזיתי בנסיבות רומנטיות והבנתי שאם אני לא אפטם את עצמי אף אחד לא יפטם אותי, הלכתי לדפוק קצת קלוריות ריקות במקדונלד'ס. שמעתי שהשף מושיק רוט החליט להאציל מטובו על הרשת ופיתח עבורה שלושה מוצרים צמחוניים שמבוססים על עגבניות - המבורגר על גחלים, קריספי עגבנייה (שזה דומה להמבורגר רק בציפוי פריך), ונאגטס עגבנייה (דומה לקריספי, רק בחתיכות קטנות). בשבילי, צמחוני מגיל 14, כל הזדמנות להיכנס למקדונלד'ס ולאכול את הלחמנייה שלהם עם הרטבים שלהם היא סיבה למסיבה, גם אם בין שני חצאי הלחמנייה יהיה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו