בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לא רק קוקילידה: גלידת הקסטה עושה קאמבק

בגלידרייה החדשה בראשון לציון "ביסקוקיט" הקסטה של פעם חוזרת לחיים ולוקחת את טרנד גלידות הסנדוויץ' צעד אחד קדימה

22תגובות
מאור סמנה

לא מעט גלידריות נפתחו וייפתחו עוד בקיץ הזה, אבל כשמחצית החופש כבר מאחורינו נדמה שאפשר להכריז על הטרנד הבולט בכל גלידרייה שכזו: שובם של סנדוויצ'י הגלידה. לא רק בכוס או בגביע, לא רק על ופל בלגי, כי אם בין שתי עוגיות. בתל אביב פגשנו את זה בגלידרייה "קוקיז", שפתחה זה לא מכבר סניף שני, בגלידרייה ג'לטו ובגלידרייה הצפונית "בוזה". אל המגרש המתוקים מצטרפת "ביסקוקיט", גלידרייה חדשה בראשון לציון, שנפתחה בימים האחרונים, והיא לוקחת את טרנד גלידות הסנדוויץ' עוד צעד אחד קדימה. את ביסקוקיט פתחו שני שותפים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו