בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבחן טעימה

עוגיות כמו חול ויש מה לאכול

חולי צליאק ונמנעי הגלוטן זכאים אף הם לעוגיות חמאתיות מפנקות. האם העוגיות החדשות של חברת גולון הספרדית יספקו את התאווה? הרמן ויטה-ברוט בדק ומצא

5תגובות

אחרי שניסיתי לשכנע במשך שבועות ארוכים את עורך מדור האוכל שיאפשר לי לבדוק מנות או מוצרים ללא גלוטן, ללא כל הצלחה, היום נחה על הכסא שלי במשרד שקית אדומה ועבה, ובתוכה העוגיות החדשות של חברת גולון הספרדית. ההתלהבות הראשונית עברה במהרה: בדומה למוצרים אחרים ללא גלוטן, גם הפעם עיצוב האריזה לא היה מגרה במיוחד. העיצוב הדלוח, בדומה למוצרי דיאט, נועד כנראה להוריד את הציפיות. מלבד תמונה יבשושית של ארבע עוגיות קטנות, עמוסה האריזה בסמלים גדולים ומלחיצים שנועדו להבטיח שמדובר במוצר נקי מגלוטן. אחד מהם נראה כמו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו