בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהפריפריה לעיר: שוק אוכל חדש נפתח ברמת השרון

"ריחות וטעמים" הוא משהו בין חנות אוכל לשוק חדש שקם לאחרונה ברמת השרון ורוצה להביא את הפריפריה למרכז הארץ, ישירות מהיצרנים. בין החידושים: גידולים הידרופונים לקציר במקום וארוחות זולות

11תגובות
גל בן זאב

שנת 2015 עוד לא תמה, אבל כבר אפשר לקבוע שאחת המגמות הקולינריות הבולטות השנה היא התרחבות השווקים ובהם שווקי האיכרים. הרבה מלים נכתבו כבר על שרונה מרקט לטוב ולרע, אך התורים הארוכים והצפיפות הגדולה בו מדי ערב מוכיחים כי הישראלים רואים בשווקים הללו כבר הרבה יותר מאופציית קניות בלבד. גם השוק הפליאוליתי, שנפתח אף הוא השנה וקבע לאחרונה את משכנו בתל אביב, אחרי נדודים ברחבי הארץ, מושך אליו מאות ואלפי אנשים בכל פעם, וכמובן מי שהפכה את המלה שוק איכרים למותג - מיכל אנסקי שהפיצה את השווקים ברחבי הארץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו