בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבחן הבגרות של השף דייוויד פרנקל

אחרי שהפך את פרונטו ממסעדה איטלקית שכמעט עבר זמנה למסעדת שף מבוקשת, פונה השף דייוויד פרנקל לכיוון חיי הלילה ומנסה לפצח את האתגר הבא: איך לעשות את ההמבורגר הכי טוב בתל אביב

6תגובות
תמוז רחמן

כבר לא מעט זמן שדייוויד פרנקל נחשב לאחד השפים הצעירים והמבטיחים שגדלים פה, אבל בלי שנשים לב הוא כבר מזמן עבר את שלב ההבטחה. בארבע השנים האחרונות מחזיק פרנקל ביד רמה את אחד המטבחים היציבים, המוערכים והאהובים בעיר, במסעדה האיטלקית פרונטו, שהפכה תחת ידיו ממסעדה שכמעט עבר זמנה למסעדת שף מעודכנת ומוערכת. בימים אלה הוא שובר כיוון אל חיי הלילה וחובר אל אנשי הבר זו ביזו, ויחד הם הופכים את המקום למעין דור חדש של בר אוכל, או בשפתם "רסטו-בר". "כבר די הרבה זמן יש לי את הרעיון לעשות איזה משהו שקשור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו