בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חולון מתעוררת ועולה על המפה הקולינרית

אחרי שנים של נמנום ובזמן שאצל שכנותיה נוצרו סצינות קולינריות מעניינות, חולון העדיפה להשקיע באפיקים אחרים. כעת היא מנסה להדביק את הפער עם המסעדה האיטלקית הראשונה - "סילו" של השף רובי פורטנוי

9תגובות
לינה מיארה וערן ש

בזמן שהערים מסביבה גיבשו סצינה קולינרית עצמאית, ואפילו השכנות ראשון לציון ובת ים כוללות כבר כמה אוצרות קולינריים, חולון נשארה מאחור. כמו התהליך העובר על כל הארץ, גם חולון נשטפה ברשתות אוכל גנריות, כך שמלבד בר אירי (שגם הוא נולד בפתח תקווה) וכמה דוכני אוכל מהיר שכונתיים, עד לאחרונה היה קשה למצוא בה מסעדות טובות באמת. מסעדה חדשה, "סילו", שנפתחה במתחם לה פארק החדש, שבראשה עומד השף הוותיק רובי פורטנוי, מנסה להוציא את עיר הילדים מהתרדמת הקולינרית שלה. פורטנוי, שעבד בין השאר בתרווד הוורוד עם צחי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו