בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אובר" של הגסטרונומיה

השירות הבלגי שמחבר בין בשלנים מוכשרים לסועדים רעבים

שירות חדש בבריסל מקשר בין שפים ובשלנים מוכשרים לבין רבבות לקוחות המעוניינים לרכוש את בישוליהם הביתיים. חברות הקייטרינג המקצועיות אינן שבעות רצון, אבל שפים בעלי מסעדות כבר מצטרפים ליוזמה

2תגובות
צילום אילוסטרציה של טבחית מבשלת במטבח ביתי
אבישג שאר-ישוב

בדומה לשירות UBER המחבר דרך האינטרנט בין נהג פרטי לנוסע פוטנציאלי במחיר מופחת, גם שירות Menu Next Door מאפשר חיבור דומה ולקוחותיו יכולים לרכוש ארוחת ערב גורמה שהכין בעבורם שף פרטי או בשלן מוכשר אחר במטבחו, והוזמנה ושולמה בדרך דומה. השירות פועל כבר כמה חודשים בבריסל, בהצלחה הולכת וגדלה. לפני חצי שנה השיק הבלגי ניקולא ואן רימנאן את השירות — תחילה כקבוצת פייסבוק, אחר כך גם כאתר אינטרנט, ובקרוב גם כאפליקציה, ועד כה כבר נהנו מהשירות כ–40 אלף משתמשים. ואן רימנאן, שהיה בעבר יועץ לחברות סטארט־אפ,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו