בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפית הגרמנייה שמבשלת מטבח תיכון חדש

סוניה פרויסהמר היא השפית הראשונה בברלין לקבל כוכב מישלן אבל האוכל שהיא מכינה הולך רחוק מאוד מגרמניה. השבוע היא תגיע לישראל לבשל ים תיכון מקרוב

2תגובות
מנה במסעדת פרויסהמר'ס מברלין
רוני קשמין

סוניה פרויסהמר אמנם נולדה באוסטרליה וגדלה בגרמניה אבל מתמחה דווקא במטבחי הים התיכון ודרום מזרח אסיה. נכון להיום, היא נחשבת למלכת הגורמה בגרמניה, אחרי שבשנה שעברה זכתה בכוכב מישלן עבור המסעדה הנושאת את שמה (פרויסהמר'ס) ובכך הפכה גם לאשה הראשונה (והיחידה) בברלין המעוטרת במישלן. בנוסף, היא השפית הראשונה להיות מועמדת לתואר "מאסטר שף" היוקרתי בברלין ואף קיבלה את הציון הגבוה 17 (מתוך 20) במדריך המסעדות הצרפתי  Gaultet Millault - ציון שאף שף בברלין לא קיבל לפניה. אך אל תתנו לכוכב המישלן להטעות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו