בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדן שרוצה לשים סוף למתן הטיפים במסעדות

המסעדן הניו יורקי דני מאייר, המחזיק בבעלותו 13 מסעדות, פועל לביצוע רפורמות בשיטת הטיפים, "המביכה את כל הצדדים". החל מהחודש הוא מבטל את מתן הטיפים במסעדת היוקרה שלו וקורא למסעדנים אחרים להצטרף. האם רפורמה כזו יכולה לעבוד בישראל?

14תגובות
כוסות לטיפים במסעדה

דני מאייר הוא מסעדן ניו-יורקי, שלא לומר איל מסעדות, כשבבעלותו קבוצת Union Square, בה נמנות כמה מהמסעדות הנחשבות בעיר, אם זו Union Square Cafe החלוצה, הנושאת את שם הקבוצה או מסעדת Gramercy Tavern, המכוכבת במישלן וזכתה לא אחת בתואר "המסעדה הפופולרית ביותר בניו יורק". לצד אלו, בבעלות הקבוצה גם מקומות נגישים או יומיומיים יותר, שמציגים מנעד רחב של יוקרה ומחירים. למשל, ה-Marta, מקום שמציע פיצות בוטיק או את ה-Blue Smoke, מזללת ברביקיו שהיא מעין גרסה אמריקנית למפגש הסטייק. בבעלות הקבוצה גם רשת מזון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו