בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אני עם מסעדות גמרתי": המסע החדש של ישראל אהרוני

עם ספר חדש על מזרח אסיה, דוכן ראמן שמחזיר אותו למטבח אחרי שמונה שנים וצילומים לעונה נוספת בסדרה שלו ושל גידי גוב, אהרוני לא עוצר. גיל גוטקין תפס את אהרוני לשיחה על ההבדל בין דוכן למסעדה, על הסיכוי לראות אותו שופט בריאליטי ועל המדינה בה הוא מפנטז לצלם

13תגובות
השף ישראל אהרוני אוכל ראמן
חיים יוסף

השף ישראל אהרוני הוא קצת תעלומה. אחרי יותר מ-20 ספרי בישול ב-30 השנה האחרונות, אין כמעט בית שלא ניתן למצוא בו לפחות ספר אחד שלו, ואין מי שלא מכיר אותו. מצד שני, את מסעדתו האחרונה ין-ינג הוא סגר ב-2008, כך שבדור הפודיז החדש לא בטוח שכולם טעמו את האוכל שלו. אז איך הפך שף בלי מסעדה לכל כך משפיע? שפים וקולגות שנשאלו בעניינו מספרים שבעולם שמלא שפים-סלבס לרגע, נתפש השף אהרוני כאחד המקצוענים המבינים על מה הם מדברים, על אחת כמה וכמה בכל הנוגע למטבחי אסיה. גם הנוכחות הטלוויזיונית שלו, כמו גם הנועם בה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו