איך לוקחים מסעדה על סף סגירה והופכים אותה לסיפור הצלחה

בתעשיית המסעדנות הופתעו כשמוטי טיטמן ואור מיכאלי, שני שפים צעירים בתחילת דרכם, בחרו להיכנס למסעדה כושלת בפינה מקוללת, אך הם הצליחו להפיח בה חיים חדשים. ובכל זאת, בימים שבהם מסעדות רבות נסגרות, האם הם מצאו מתכון להצלחה?

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין
רוני קשמין

מסעדות רבות נסגרו בישראל באחרונה. זה נכון לעכו וזה נכון גם לתל אביב. אפילו מקומות אהובים של שפים ומסעדנים מנוסים - נסגרים. אפשר לקרוא לזה יהירות, לראות בזה צעד של תמימות צעירים, אבל צמד השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי בחרו לעשות בדיוק ההיפך: לקחת מקום מדשדש, על הקרשים ממש, לשנות את הדעות הקדומות עליו ולהפיח בו חיים חדשים.  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ