בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך לוקחים מסעדה על סף סגירה והופכים אותה לסיפור הצלחה

בתעשיית המסעדנות הופתעו כשמוטי טיטמן ואור מיכאלי, שני שפים צעירים בתחילת דרכם, בחרו להיכנס למסעדה כושלת בפינה מקוללת, אך הם הצליחו להפיח בה חיים חדשים. ובכל זאת, בימים שבהם מסעדות רבות נסגרות, האם הם מצאו מתכון להצלחה?

21תגובות
דודו בכר

מסעדות רבות נסגרו בישראל באחרונה. זה נכון לעכו וזה נכון גם לתל אביב. אפילו מקומות אהובים של שפים ומסעדנים מנוסים - נסגרים. אפשר לקרוא לזה יהירות, לראות בזה צעד של תמימות צעירים, אבל צמד השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי בחרו לעשות בדיוק ההיפך: לקחת מקום מדשדש, על הקרשים ממש, לשנות את הדעות הקדומות עליו ולהפיח בו חיים חדשים.   מסעדת "מלגו ומלבר" היתה עד לפני שנה בין בר דגים ופירות ים למסעדה עם אלכוהול. הקונספט הלא מוגדר היה בעוכריה. בקיץ שעבר השתלטו השניים על המטבח שלה ועשו בו מהפכה. "חוץ מהשם – שום...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו