בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סימן שאתה צאירי

בית אוכל יפני מחזיר את השף בועז צאירי למטבח

אחרי מסעדת סאקורה בירושלים ודוכן יפני בדיזנגוף סנטר, בועז צאירי, האב הרוחני של המטבח היפני בישראל - פותח את בועזו, בית אוכל יפני צנוע שכל כולו צמחוני

11תגובות
אוכל צמחוני בבועזו
אייל יסקי ווייס

כבר 30 שנה שבועז צאירי מתעסק עם אוכל יפני: הוא פתח את מסעדת סאקורה הירושלמית, את אחותה הקטנה התל אביבית, צעד איתן (עם הגדולה לפחות) יד ביד 18 שנה, גידל אצות שונות בבריכות, הפיק טופו מפולי סויה ובין לבין ותוך כדי –  גם מלמד איך עושים סושי. כעת צאירי, האב הרוחני ובין החלוצים של האוכל היפני בישראל, פותח בית אוכל, אף הוא יפני, על רחוב בן יהודה התל אביבי. החזון פשוט: אוכל, אבל כמו ביפן, אותנטי ומסורתי, אולם צמחוני. למעשה, בינתיים התפריט, במהלך ההרצה, הוא אפילו טבעוני. ״אני לא ממציא את הגלגל״,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו