בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האם יש סוף סוף סיכוי למשאית מזון בישראל?

ברחבי העולם מאמצים בחום את טרנד משאיות המזון שמספקות אוכל בעמידה מהיר וזול. המסעדן ליאור בן עדי יצא למאבק בביורוקרטיה הישראלית ועבר כמה משוכות חשובות בדרך. אז מה הסיכוי באמת למשאית בישראל?

52תגובות
משאית אוכל
בלומברג

מהמשאית שמוכרת טאקו מקסיקני, דרך זו שמוכרת פאי בשר אוסטרלי ועד הפיצה האיטלקית או ההמבורגר והנקניקייה הכל-אמריקאיים - טרנד משאיות המזון (פוּד טראק) סוחף את העולם, חוץ מישראל. "אנחנו עוד לא שם", אומר המסעדן ליאור בן עדי ("הרובע השישי", "איטלקיה בתחנה") שבשנים האחרונות מנהל מאבק מקומי למען רישוי משאיות המזון יחד עם שותפו, השף אמיר מרקוביץ'. "הכל התחיל לפני ארבע שנים, כשאמיר חזר מפריז והתלהב ממשאית לממכר המבורגר גורמה שעמדה באמצע השאנז אליזה", משחזר בן עדי. "זה היה בדיוק בתקופה ששנינו חיפשנו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו