הקומבינה הניו-יורקית החדשה של השפית עינת אדמוני

האוכל הישראלי פופולרי היום בניו יורק יותר מאי פעם, ואדמוני, שהחלה את דרכה כאן עם פלאפל וקובה, חובקת מסעדה חמישית במנהטן. בשיחה היא מספרת למה מגלים את המטבח הישראלי דווקא עכשיו ואיך הפסיקו המסעדנים להתחבא מאחורי השם "ים-תיכוני"

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ