בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקומבינה הניו-יורקית החדשה של השפית עינת אדמוני

האוכל הישראלי פופולרי היום בניו יורק יותר מאי פעם, ואדמוני, שהחלה את דרכה כאן עם פלאפל וקובה, חובקת מסעדה חמישית במנהטן. בשיחה היא מספרת למה מגלים את המטבח הישראלי דווקא עכשיו ואיך הפסיקו המסעדנים להתחבא מאחורי השם "ים-תיכוני"

4תגובות
השפית עינת אדמוני
חיים הנדוורקר

עינת אדמוני עושה את זה שוב. לפני כשבועיים היא פתחה את המסעדה "הישראלית" החמישית שלה המבוססת על מילה שהשתרשה היטב בשפה העברית ולאו דווקא בהקשר חיובי: "קומבינה". "לא", היא אומרת, "השם לא בא מהמשמעות הפופולרית של המילה בעברית אלא יותר מהמילה קומבינציה". ומה הקומבינציה כאן? ה"קומבינה" של אדמוני היא טאפאס בר המשלב אוכל ישראל וספרדי. "קומבינה" שוכנת במקום מצוין בסוהו ברחוב ווסט ברוודווי, אחד היותר מסוגננים ויקרים של השכונה. לא רחוק ממנה שוכן "פליקס", בית הקפה-מסעדה הפופולרי בסוהו המושך סועדים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו