בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכרובית של אייל שני כובשת את אמריקה

בסיום שנת 2015 הוכרזה הכרובית כיורשת של הקייל וה"ניו יורק טיימס" הגדיל לעשות וסימן את השף אייל שני כמוליד ומוביל של הטרנד העולמי עם מנה שיצר כבר לפני עשור. אז מה הסוד של הכרובית הנמסה בתוך עליה ומה חושב על כל זה אייל שני?

49תגובות
שרון היינריך

2015 יכולה להיכנס לספר דברי הימים כשנה שבה האוכל הישראלי, החל אחרי 67 שנות עצמאות, לצבור תאוצה באמריקה והפעם באופן רשמי. מיד לאחר שהשף ניר מסיקה ומסעדתו הניו יורקית "תימנע" זכו לאחרונה לשבחי הביקורות ולתואר "אחת מעשר המסעדות הטובות של השנה", ואחרי שעוגת השמרים של מאפיית "לחמים" נבחרה לאחד מקינוחי השוקולד הטובים בניו יורק, האוכל הישראלי תופס עוד פינה של כבוד. מדור האוכל של "ניו יורק טיימס" פרסם בשבוע שעבר כתבת מתכונים פשוטה שכותרתה "הדרך הטובה ביותר לצלות כרובית", שטיפסה לצמרת הכתבות הנקראות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו