הכרובית של אייל שני כובשת את אמריקה

בסיום שנת 2015 הוכרזה הכרובית כיורשת של הקייל וה"ניו יורק טיימס" הגדיל לעשות וסימן את השף אייל שני כמוליד ומוביל של הטרנד העולמי עם מנה שיצר כבר לפני עשור. אז מה הסוד של הכרובית הנמסה בתוך עליה ומה חושב על כל זה אייל שני?

רותם מימון
רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ