עצרו את מכונות הייצור: נמצאה במבה טעימה יותר מבמבה

דווקא בתקופה האימפריאליסטית שבה אנו חיים, עידן שבו כולם רוצים הכל ובגדול, אסם מפגינה צניעות בלתי צפויה ומוציאה לשוק את "במביני - במבה קטנטנה". לשם שינוי זו הברקה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

דווקא בעידן שבו הכל צריך להיות גדול יותר, רחב יותר ומבריק יותר; עידן שבו אפילו הטלפון הסלולרי, שפעם הלך והתכווץ, שוב הולך ומתנפח; עידן שבו הסטנדרט של הדירות עולה ועולה, ואפילו זוג בלי ילדים לא מתפשר על פחות מארבעה חדרים ("שיהיה"), גם אם היא בפתח תקווה, שגם היא גדלה ומתפתחת לממדי ענק; עידן שבו ישראל מנכסת לעצמה עוד דונם ועוד עז ומכשירה מאחז על עוד גבעה נידחת בשטחים; דווקא בתקופה האימפריאליסטית הזו אסם מפגינה צניעות בלתי צפויה ומוציאה לשוק את "במביני - במבה קטנטנה". ובכן רבותי, בכך לדעתי הסתיים בהצלחה תהליך האבולוציה של הבמבה. צריך לבטל את הבמבה הרגילה, או רק לשמור על קו הייצור שלה מטעמים נוסטלגיים, ולהמיר את שאר פסי הייצור לבמביני. היא פשוט יותר טעימה.

דני בר-און

כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ