בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי לעזאזל החליט לשים קפה ביופלה ולמה שזה יהיה טעים?

תנובה הוציאה שלושה טעמים חדשים ועשירים במיוחד של יופלה, שטראוס שחררה "ג'וי" עם תוספות. מי לוקח? שלחנו את דני בר-און למקרר החלב והוא חזר, כרגיל, הלום סוכר ועם כמה מסקנות

15תגובות
יופלה קפוצ'ינו
ברוך נאה

“יש דברים נסתרים", שר בשעתו זוהר ארגוב את מלותיה של תמי לוי, לפי הלחן של משה נגר. "אל נבקש הכל לדעת/...יש לפעמים שסיבה לא נודעת/ יש לפעמים שנסתר הדבר". מה טעם באמת ראתה תנובה, תנובה הגדולה, עם מחלקת הפיתוח המכובדת, למכור יופלה "קרם יוגורט קפוצ'ינו עם שבבי שוקולד"? אני מסתכל על הגביע שמונח על שולחני, והוא מסתכל לעברי בחזרה. שנינו לא מבינים מה אנחנו עושים פה יחד. עמנו נמצאים גם הדגים שבג'לטין הדגים (מספר שמונה ברשימת הרכיבים). "מה בגורלנו", שאלתי חרישית את הדגים, "מה בקרמה שלנו הפגיש אתכם אתי,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו