ופרס העוגייה הבינונית בעולם הולך ל...

העוגיות החדשות של פיצה האט מזכירות עוגה שלא עלתה יפה, וכמו הפיצה שהגיעה איתן - הן מתאפיינות בעיקר בסתמיות

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

אז מה כותבים על משהו שהוא סתמי, לא טוב מאוד, ולא רע מאוד? אם המוצר עצמו לא מעניין, למה שהביקורת תהיה מעניינת? הרי מה רוצה אותו קהל חמקמק ואקלקטי של קוראי ביקורות החטיפים, המורכב (כך קובעים מחקרים) משיעורים גבוהים במיוחד של בכירים בשב"כ ובמוסד, מאושפזים פסיכיאטריים, בוגרי בתי ספר לווטרינריה בחו"ל ורפדים בדימוס?

דני בר-און

כתב יחסים, חטיפים ומה שבניהם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ