בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ופרס העוגייה הבינונית בעולם הולך ל...

העוגיות החדשות של פיצה האט מזכירות עוגה שלא עלתה יפה, וכמו הפיצה שהגיעה איתן - הן מתאפיינות בעיקר בסתמיות

8תגובות
הקינוחים החדשים של פיצה האט
יח"צ פיצה האט

אז מה כותבים על משהו שהוא סתמי, לא טוב מאוד, ולא רע מאוד? אם המוצר עצמו לא מעניין, למה שהביקורת תהיה מעניינת? הרי מה רוצה אותו קהל חמקמק ואקלקטי של קוראי ביקורות החטיפים, המורכב (כך קובעים מחקרים) משיעורים גבוהים במיוחד של בכירים בשב"כ ובמוסד, מאושפזים פסיכיאטריים, בוגרי בתי ספר לווטרינריה בחו"ל ורפדים בדימוס? הקורא רוצה סנסציה, הוא רוצה ליטוף נעים ומפנק או פטיש בראש. או המלצה גורפת שתשלח אותו ישר אל המוצר שישנה את חייו, או כיסוח כיפי, אם אפשר גם עם שערורייה צרכנית קטנה ותגובה מתפתלת של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו