מבאר שבע לאוסקר של האוכל: הקונדיטורית הישראלית שכובשת את איידהו

מושית מזרחי-גביטס מבאר שבע התכוונה להיות מורה לאנגלית, אבל התגלגלה לאינטל בקריית גת, ומשם, אחרי שהחליטה ללמוד אפייה, המשיכה לבויזי במדינת איידהו ופתחה קונדיטוריה. שלוש שנים אחרי, היא מככבת בשלב האחרון בפרסי ג'יימס בירד היוקרתיים

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר

מושית מזרחי-גביטס לא מאמינה שזה קורה לה. רק לפני שלוש שנים היא פתחה קונדיטוריה עם בית קפה בעיר בויזי באיידהו, הידועה יותר כמעצמת תפוחי האדמה של ארצות הברית מאשר בעוגיות, והנה עכשיו היא מועמדת לתואר קונדיטור השנה מטעם אגודת ג'יימס בירד, אם תרצו - האוסקר של האוכל. "לא היה לי מושג שמישהו בכלל הציג את המועמדות שלי ושהגעתי כל כך רחוק ", היא אומרת, "אני עדיין מופתעת מכל העניין".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ