בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מבאר שבע לאוסקר של האוכל: הקונדיטורית הישראלית שכובשת את איידהו

מושית מזרחי-גביטס מבאר שבע התכוונה להיות מורה לאנגלית, אבל התגלגלה לאינטל בקריית גת, ומשם, אחרי שהחליטה ללמוד אפייה, המשיכה לבויזי במדינת איידהו ופתחה קונדיטוריה. שלוש שנים אחרי, היא מככבת בשלב האחרון בפרסי ג'יימס בירד היוקרתיים

16תגובות
העוגות של מושית מזרחי-גביטה

מושית מזרחי-גביטס לא מאמינה שזה קורה לה. רק לפני שלוש שנים היא פתחה קונדיטוריה עם בית קפה בעיר בויזי באיידהו, הידועה יותר כמעצמת תפוחי האדמה של ארצות הברית מאשר בעוגיות, והנה עכשיו היא מועמדת לתואר קונדיטור השנה מטעם אגודת ג'יימס בירד, אם תרצו - האוסקר של האוכל. "לא היה לי מושג שמישהו בכלל הציג את המועמדות שלי ושהגעתי כל כך רחוק ", היא אומרת, "אני עדיין מופתעת מכל העניין". הקונדיטוריה של מזרחי-גביטס "ז'אן-זו פטיסרי" (Janjou Pâtisserie) נמצאת בנורת' אנד, לא הרחק מהדאון טאון של בויזי, "בשכונה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו