חדשות טובות לטבעונים: "מיס קפלן" של אורי שביט תיהפך למסעדה

"מיס קפלן" נהפכת מ"פופ אפ" טבעוני במתחם שרונה בתל אביב למסעדה לכל דבר ועניין. אורי שביט, ממקימיה, מספרת על המהפכה הטבעונית ועל מה יהיה אפשר לאכול בה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין

עד לפני ארבע שנים וחצי עוד היתה אורי שביט אוכלת-כל וגם התפרנסה מזה, ככתבת, עורכת ומבקרת המסעדות של עיתון "על השולחן". מאז עברו חייה מהפכה לא קטנה. יחד עם המעבר לאורח חיים טבעוני, פתחה את הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ובו, לצד תיעוד המסע האישי שלה, סחפה רבים לתוך מה שמזמן כבר אינו טרנד חולף. בבלוג היא מבקשת באמצעות מתכונים והמלצות על מקומות ידידותיים למשתמש לקדם את אורח החיים הטבעוני ו"למתג מחדש את הטבעונות כסקסית ומגניבה".  

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ