בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות טובות לטבעונים: "מיס קפלן" של אורי שביט תיהפך למסעדה

"מיס קפלן" נהפכת מ"פופ אפ" טבעוני במתחם שרונה בתל אביב למסעדה לכל דבר ועניין. אורי שביט, ממקימיה, מספרת על המהפכה הטבעונית ועל מה יהיה אפשר לאכול בה

30תגובות
אורי שביט
דודו בכר

עד לפני ארבע שנים וחצי עוד היתה אורי שביט אוכלת-כל וגם התפרנסה מזה, ככתבת, עורכת ומבקרת המסעדות של עיתון "על השולחן". מאז עברו חייה מהפכה לא קטנה. יחד עם המעבר לאורח חיים טבעוני, פתחה את הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ובו, לצד תיעוד המסע האישי שלה, סחפה רבים לתוך מה שמזמן כבר אינו טרנד חולף. בבלוג היא מבקשת באמצעות מתכונים והמלצות על מקומות ידידותיים למשתמש לקדם את אורח החיים הטבעוני ו"למתג מחדש את הטבעונות כסקסית ומגניבה".   מעיתונאית אוכלת-כל למסעדנית טבעונית "כשהפכתי לטבעונית הייתי בחרדה...

רוצים לקבל כל טור של רוני קשמין ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו