עם שוקולד, טחינה, ויסקי וספירולינה: הארטיקים החדשים ששווה להכיר

כשמחיר ארטיק מגנום מגיע כמעט למחיר גביע בגלידרייה, דני בר-און מצא במקפיא חלופה קטנה ונחמדה - השלגונים החדשים של נסטלה. כרגיל, יש הפתעות גם באותיות הקטנות

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און
דני בר-און

דני בר-און

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ