בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עם שוקולד, טחינה, ויסקי וספירולינה: הארטיקים החדשים ששווה להכיר

כשמחיר ארטיק מגנום מגיע כמעט למחיר גביע בגלידרייה, דני בר-און מצא במקפיא חלופה קטנה ונחמדה - השלגונים החדשים של נסטלה. כרגיל, יש הפתעות גם באותיות הקטנות

47תגובות
גלידות ג'ויה קולקשיין
אסם

השעה היתה בערך אחת בלילה בלב השקט של תל אביב, סופו של עוד יום עבודה עמוס בדסק החדשות של "הארץ". רצוץ, מחוק, שפוף, הפוך ומעוך, לא בפוף ובלי בוף בגוף, נפלטתי מהמונית, דידיתי לקיוסק הקרוב למקום מגוריי והצצתי לתוך מקפיא הארטיקים. אישוניי המכווצים משעות ארוכות של אור ניאון מסמא התרחבו באחת כשקלטתי סדרת ארטיקים חדשה של נסטלה. זה מה שנקרא בשפה המקצועית "שוק האימפולס", וגם במקרה הזה, האימפולס עשה את פעולתו. שמונה שקלים החליפו ידיים ויחידה אחת של "ג'ויה קולקשן בטעם פיסטוק וקוקוס קלוי" היתה כעת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו