שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

עם שוקולד, טחינה, ויסקי וספירולינה: הארטיקים החדשים ששווה להכיר

כשמחיר ארטיק מגנום מגיע כמעט למחיר גביע בגלידרייה, דני בר-און מצא במקפיא חלופה קטנה ונחמדה - השלגונים החדשים של נסטלה. כרגיל, יש הפתעות גם באותיות הקטנות

דני בר-און
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דני בר-און

השעה היתה בערך אחת בלילה בלב השקט של תל אביב, סופו של עוד יום עבודה עמוס בדסק החדשות של "הארץ". רצוץ, מחוק, שפוף, הפוך ומעוך, לא בפוף ובלי בוף בגוף, נפלטתי מהמונית, דידיתי לקיוסק הקרוב למקום מגוריי והצצתי לתוך מקפיא הארטיקים. אישוניי המכווצים משעות ארוכות של אור ניאון מסמא התרחבו באחת כשקלטתי סדרת ארטיקים חדשה של נסטלה. זה מה שנקרא בשפה המקצועית "שוק האימפולס", וגם במקרה הזה, האימפולס עשה את פעולתו. שמונה שקלים החליפו ידיים ויחידה אחת של "ג'ויה קולקשן בטעם פיסטוק וקוקוס קלוי" היתה כעת שלי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ