מי המשוגע שפותח בימים כאלה מסעדה בירושלים?

מול גל סגירות שמאיים לכלות את סצנת המסעדות הירושלמית כליל, עולה בשקט תנועת נגד של התעוררות חדשה. "מובידה" של השף קובי קטני היא מסעדה חדשה שמסמלת את האור בקצה תקופה חשוכה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

תחת מה שמכונה "אינתיפאדה של דקירות", התרוקנו רוב המסעדות בירושלים. חלקן הגדול עדיין סובל והן עומדות חצי ריקות במשך חודשים איטיים וקשים, חלק אחר נאלץ לסגור בצער רב דלתות. למרות המצב, גל חדש של התעוררות מסמן, אולי בזעיר אנפין, את האור בקצה תקופה חשוכה. זה התחיל באופטימיות שמביעים חלק מהירושלמים, עבר באופטימיות הזהירה של חלק מהמסעדנים, דרך מיזמים קולינריים שמדגימים אחדות ואופטימיות בעיר וכעת, דבר שלא קרה בעיר הרבה זמן, מסעדות חדשות נפתחות. לאחרונה הגיח לירושלים החומוס הסורי מתל אביב ופתח שלוחה, דוכן ההמבורגרים "קפטן" שמסתמן כבר כלהיט לא קטן, "האפי פיש" מסעדת דגים חדשה של השף קובי בכר ממלון ממילא, המזללה המקסיקנית "בוריטו חי" וכעת המצטרפת היא "מובידה", מסעדת הטאפאס-שף של השף קובי קטני שמציגה תחזית אופטימית.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ