בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בדרך לאילת עוצרים לארוחת בוקר טבעונית בעין יהב

אל ההתעוררות הקולינרית שחווה הערבה מצטרף "רוזטה" - בית קפה ובר טבעוני שבא להוכיח שגם כשמוציאים מהתפריט את הקמח והסוכר, אפשר בכל זאת להישאר מטבח מקומי ונהנתני

2תגובות
בית קפה-בר טבעוני בערבה
הדס רז גלבוע

אחת הבעיות המוכרות לכל טבעוני שנוסע לאילת ורעב תקף אותו בדרך, היא האם שוב להסתפק בסלט יבשושי באחת מרשתות הקפה הפזורות מקו דימונה ודרומה, או להתאפק קצת ולמצוא את הפתרון בעיר האורות. בשנים האחרונות, עם התעוררות הערבה, לפחות מבחינה קולינרית, הדרך לאילת הפכה לקלה וטעימה יותר. כעת, גם לטבעונים יש איפה לאכול ארוחת בוקר. הדס רז גלבוע עבדה שנים כאשת כספים ואחר כך כיזמית של פרויקטים מקוונים שונים. לפני שלוש שנים עזבה את המרכז ועברה עם משפחתה למושב עין יהב שבערבה. השקט והשלווה סביבה אפשרו לה לעבור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו