בדרך לאילת עוצרים לארוחת בוקר טבעונית בעין יהב

אל ההתעוררות הקולינרית שחווה הערבה מצטרף "רוזטה" - בית קפה ובר טבעוני שבא להוכיח שגם כשמוציאים מהתפריט את הקמח והסוכר, אפשר בכל זאת להישאר מטבח מקומי ונהנתני

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

אחת הבעיות המוכרות לכל טבעוני שנוסע לאילת ורעב תקף אותו בדרך, היא האם שוב להסתפק בסלט יבשושי באחת מרשתות הקפה הפזורות מקו דימונה ודרומה, או להתאפק קצת ולמצוא את הפתרון בעיר האורות. בשנים האחרונות, עם התעוררות הערבה, לפחות מבחינה קולינרית, הדרך לאילת הפכה לקלה וטעימה יותר. כעת, גם לטבעונים יש איפה לאכול ארוחת בוקר.

תגיות:

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ