בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחנפיצה: טעמנו את פיצת השף שאסף גרניט עשה לדומינו'ס

עם פולנטה, בשר טחון ושום קונפי: דומינו'ס פיצה השיקו בקול תרועה קולקציית פיצות בשיתוף השף אסף גרניט. דני בר-און התחכך בשף ובפולחן האישיות וחזר עם טעם של קצת יותר מדי בצק בפה

34תגובות
מתראיינים. גרניט ונבון באירוע ההשקה
דני בר-און

שף כוכב ריאליטי וחתיך. מאכל פופולארי, חם, טעים ומשמין. רשת שכולם מכירים ופרוסה בכל הארץ. ניצוץ של אלוהות ברוטב של ביבים, גבוה ונמוך, קלאסי ופוסט מודרני - בסיפור הזה, כמו שאומרת הקלישאה, יש לכאורה הכל, אבל בסוף-סוף-סוף נשארת רק שאלה אחת - טעים או לא טעים? באירוע יחסי הציבור של קו הפיצות החדש של דומינו'ס בניצוחו של אסף גרניט, היה נדמה שהשאלה הזו נבלעה תחת מעטה סמיך של פינוקים ומלל. הגעתי אמש (שלישי) ל"אביגדור", חלל אירועים אופנתי-כביכול בשכונת מונטיפיורי בתל אביב, לאירוע הנוצץ. בר מצוייד היטב...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו