מחנפיצה: טעמנו את פיצת השף שאסף גרניט עשה לדומינו'ס

עם פולנטה, בשר טחון ושום קונפי: דומינו'ס פיצה השיקו בקול תרועה קולקציית פיצות בשיתוף השף אסף גרניט. דני בר-און התחכך בשף ובפולחן האישיות וחזר עם טעם של קצת יותר מדי בצק בפה

דני בר-און
דני בר-און
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דני בר-און
דני בר-און

שף כוכב ריאליטי וחתיך. מאכל פופולארי, חם, טעים ומשמין. רשת שכולם מכירים ופרוסה בכל הארץ. ניצוץ של אלוהות ברוטב של ביבים, גבוה ונמוך, קלאסי ופוסט מודרני - בסיפור הזה, כמו שאומרת הקלישאה, יש לכאורה הכל, אבל בסוף-סוף-סוף נשארת רק שאלה אחת - טעים או לא טעים?

באירוע יחסי הציבור של קו הפיצות החדש של דומינו'ס בניצוחו של אסף גרניט, היה נדמה שהשאלה הזו נבלעה תחת מעטה סמיך של פינוקים ומלל. הגעתי אמש (שלישי) ל"אביגדור", חלל אירועים אופנתי-כביכול בשכונת מונטיפיורי בתל אביב, לאירוע הנוצץ. בר מצוייד היטב תדלק אותנו בקוקטייל רום וכוסברה מרוסס בוויסקי מעושן, בגיגיות מעוצבות גדושות בקרח שחו אשכולות ענבים אדומים וירוקים, וכל העת פיזזו בינינו מלצרים עם בקבוקי יין צוננים וכוסות מפולשות. בפינה עמל אמן שכיר עם שיער שיבה אסוף בקוקו על דיוקן גיגנטי א-לה-מאו צה טונג של המנהיג העליון אסף גרניט בצבעי ספריי שמילאו את כל החלל בריח מגעיל. ברחנו לרחבה החיצונית, ומלצרי היין אחרינו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ