חמישה מקומות חדשים שכדאי להכיר

בר יין סודי עם אוכל קטן ומופלא, מסעדה-מעדנייה עם תפריט של סבינה ולדמן בקריית אונו, ביסטרו מקומי מפתיע בכפר ירכא, איטלקית חדשה בירושלים והמסעדה הנוספת בגל ההודי טבעוני שפוקד את תל אביב

ליבי שפרלינג
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

ג'יאקונדה – בשקט בשקט נולד פה אחד מברי היין השווים והסודיים בעיר. את חנות היין של היבואניות המסקרנות ענת סלע ורפאלה רונן נדמה שאין צורך להציג. זהו אי של ידענות, בחירות עצמאיות מרגשות והצצה לסצנה הטבעית של יינות אירופאית (עם נוכחות מרשימה ליינות אורגניים, ביו-דינאמיים וכתומים למשל). כעת נוצרה פה מעין וריאציה על בר יין עם אוכל קטנטן ליד. בימים שלישי עד חמישי המקום פועל בין השעות 16-22 ובשישי מ- 10-17, כשלצד היינות מוצעות פה צלחת גבינות איכות מיובאות או צלחת שרקוטרי. יש יינות מתחלפים בכוסות, שנבחרים מדי שבוע בהתאם לקונספט משתנה (אזור, זן, יינן) לצד יינות הבית שגם הם מתחלפים מדי שבוע. על יינות הבית תזכו להנחה של כוס שניה בחצי המחיר במסגרת 'שעה שמחה' שמתקיימת בין השעות 16-17 אבל הכיף הכי גדול הוא פשוט להגיע ולהתרשם מהמבחר הגדול שבחנות ואז לבחור בקבוק, שיפתחו לכם בשמחה לשתייה במקום, ללא דמי חליצה. פרישמן 73, תל אביב. 03-6006863

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ