בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכשיו זה רשמי: אנחנו תחת מתקפה של מסעדות גרוזיניות

ננוצ'קה, ראצ'ה וסופרה לא לבד. טש וטשה - חמארה גרוזינית חדשה ביפו מצטרפת לגל מקומות גרוזינים ששוטף את הארץ ומציעים אוכל שמח, טעים וזול. הכינו את הבטן למתקפת החצ'פורי, הצ'ה צ'ה והצ'ורצ'חלה

3תגובות
טש וטשה
אנטולי מיכאלו

זה לקח זמן, אבל לבסוף זה קרה. אחרי טפטופים שהלכו ובאו עם השנים, נראה שבסיכומי השנה של 2016 אפשר כבר עכשיו לשמור מקום לשני מטבחים שאולי לא כבשו את הארץ, אבל בהחלט בולטים במיוחד לאחרונה. הראשון הוא המטבח ההודי שזוכה לעדנה מחודשת וכרגיל אחרי הפריחה העולמית, התחלנו לזהות את יתרונותיו ובזה אחר זה נפתחו שלושה מקומות המוקדשים לו. השני הוא המטבח הגאורגי, או כמו שיותר אוהבים לכנותו – הגרוזיני. וכרגיל, אחרי בצורת ארוכה בפרק זמן קצר יחסית צצו בתי אוכל גרוזינים, מסעדות ותיקות כמו דדה שולחות זרועות ופותחות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו