עכשיו זה רשמי: אנחנו תחת מתקפה של מסעדות גרוזיניות

ננוצ'קה, ראצ'ה וסופרה לא לבד. טש וטשה - חמארה גרוזינית חדשה ביפו מצטרפת לגל מקומות גרוזינים ששוטף את הארץ ומציעים אוכל שמח, טעים וזול. הכינו את הבטן למתקפת החצ'פורי, הצ'ה צ'ה והצ'ורצ'חלה

ליבי שפרלינג
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

זה לקח זמן, אבל לבסוף זה קרה. אחרי טפטופים שהלכו ובאו עם השנים, נראה שבסיכומי השנה של 2016 אפשר כבר עכשיו לשמור מקום לשני מטבחים שאולי לא כבשו את הארץ, אבל בהחלט בולטים במיוחד לאחרונה. הראשון הוא המטבח ההודי שזוכה לעדנה מחודשת וכרגיל אחרי הפריחה העולמית, התחלנו לזהות את יתרונותיו ובזה אחר זה נפתחו שלושה מקומות המוקדשים לו. השני הוא המטבח הגאורגי, או כמו שיותר אוהבים לכנותו – הגרוזיני. וכרגיל, אחרי בצורת ארוכה בפרק זמן קצר יחסית צצו בתי אוכל גרוזינים, מסעדות ותיקות כמו דדה שולחות זרועות ופותחות סניפים, ובצפון מסעדת שותא מרחיבה את הפעילות, אפשר להבין שהיד עוד נטויה כשבתחזית מודיעים על עוד מסעדות הצפויות מאותו הז'אנר. עוד חיזוק לטענה מקבל מי שעושה סיבוב בקריות, שם לא יוכל להתעלם מאינפלציה של מקומות המוכרים חצ'פורי וחינקלי, משל היו התשובה לבורקס.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ