חלום אמריקאי |

ישראלים "השתלטו" על מסעדה קטנה בניו יורק והפכו אותה לסיפור הצלחה

השף ג'יי שטראוס לקח לעצמו חמישה שותפים ישראלים כדי שיעלו את המסעדה האמריקאית שלו על הפסים. מהשידוך נולדו ארבע מסעדות. עכשיו הם מתכננים שתיים נוספות

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר
ניו יורק

שעת ערב במסעדת ווסטוויל בשכונת צ'לסי. המסעדה מלאה. בחוץ משתרך תור ארוך. אפשר יהיה לקבל שולחן כאן רק בעוד כמחצית השעה. הקהל כאן , כיאה לשכונה, הוא מה שקוראים מסוגנן. פעם קראו לזה יאפי. היום היפסטרי.

ווסטוויל היא מסעדה אמריקאית חביבה. לא פאר בה ולא הדר. רק קירות לבנים וריצפת בטון. המסעדה מפורסמת בסלטים שלה אבל גם בגלל המבורגר הבקר (הטוב) או המבורגר ההודו (המצוין) או סתם נקניקייה אמריקאית טובה (אפשר בהחלט לוותר על ההמבורגר עוף. הוא היה יבש מדי). גם מנת המק אנד צ'יז של ווסטוויל נכללה בצדק ולא בכדי, בעשירייה הפותחת של ניו יורק טיימס בקטגוריה זו שווה טעימה. לא איזו מסעדת יוקרה, אלא רק מסעדה שמציעה אוכל טוב במנות גדולות במחירים יחסית סבירים. מקום נעים, אווירה חביבה, אוכל קז'ואל, מאד לא מתיימר, ומאד "קול".

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ