בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חלום אמריקאי

ישראלים "השתלטו" על מסעדה קטנה בניו יורק והפכו אותה לסיפור הצלחה

השף ג'יי שטראוס לקח לעצמו חמישה שותפים ישראלים כדי שיעלו את המסעדה האמריקאית שלו על הפסים. מהשידוך נולדו ארבע מסעדות. עכשיו הם מתכננים שתיים נוספות

14תגובות
: מימין לשמאל עומדים: עידן פרץ, ג'י מוצקין, שי לוקוף. מימין לשמאל יושבים: יניב כהן ג'יי שטראוס ומתן האמר
Westville

שעת ערב במסעדת ווסטוויל בשכונת צ'לסי. המסעדה מלאה. בחוץ משתרך תור ארוך. אפשר יהיה לקבל שולחן כאן רק בעוד כמחצית השעה. הקהל כאן , כיאה לשכונה, הוא מה שקוראים מסוגנן. פעם קראו לזה יאפי. היום היפסטרי. ווסטוויל היא מסעדה אמריקאית חביבה. לא פאר בה ולא הדר. רק קירות לבנים וריצפת בטון. המסעדה מפורסמת בסלטים שלה אבל גם בגלל המבורגר הבקר (הטוב) או המבורגר ההודו (המצוין) או סתם נקניקייה אמריקאית טובה (אפשר בהחלט לוותר על ההמבורגר עוף. הוא היה יבש מדי). גם מנת המק אנד צ'יז של ווסטוויל נכללה בצדק ולא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו