רק לחמם ולקרר: מי לעזאזל קונה קינוחים חצי מוכנים?

יטבתה השיקה סדרת קינוחי שמנת חצי מוכנים עם שמות מגרים ותמונות מפתות. דני בר-און רץ לסופר הקרוב לביתו וממנו למטבח כדי לבדוק אם הם שווים את קיצור הדרך

דני בר-און
דני בר-און
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דני בר-און
דני בר-און

זה היה הטוב בזמנים והרע בזמנים בעת ובעונה אחת עבור הסוחרים בסוכר לבן, יבואניו ומשווקיו. בכלל, היתה זו תקופה מוזרה לחיות בה בישראל. בבוקר אתה פותח עיתון וקורא כתבות על כתבות שעוסקות בנזקי הסוכר הלבן. בערב, לפני מהדורת החדשות, תשדיר של משרד הבריאות מזהיר אותך מפניו בלשון חריפה ("צריכה מוגזמת של סוכר יכולה להוביל לסוכרת מסוג שתיים, להשמנת יתר, לכבד שומני ואפילו למחלות לב"). ואחרי המהדורה - נהרות עצומים של גלסאז', קרמו, קרם פטיסייר וקרם שנטילי מציפים את המסך הקטן ומריצים אותך למטבח. שם אתה מורח לך פרוסת לחם עם שוקולד ביד רועדת ומקווה לטוב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ