בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רק לחמם ולקרר: מי לעזאזל קונה קינוחים חצי מוכנים?

יטבתה השיקה סדרת קינוחי שמנת חצי מוכנים עם שמות מגרים ותמונות מפתות. דני בר-און רץ לסופר הקרוב לביתו וממנו למטבח כדי לבדוק אם הם שווים את קיצור הדרך

40תגובות
הקינוחים של יטבתה
שלומי ארביב

זה היה הטוב בזמנים והרע בזמנים בעת ובעונה אחת עבור הסוחרים בסוכר לבן, יבואניו ומשווקיו. בכלל, היתה זו תקופה מוזרה לחיות בה בישראל. בבוקר אתה פותח עיתון וקורא כתבות על כתבות שעוסקות בנזקי הסוכר הלבן. בערב, לפני מהדורת החדשות, תשדיר של משרד הבריאות מזהיר אותך מפניו בלשון חריפה ("צריכה מוגזמת של סוכר יכולה להוביל לסוכרת מסוג שתיים, להשמנת יתר, לכבד שומני ואפילו למחלות לב"). ואחרי המהדורה - נהרות עצומים של גלסאז', קרמו, קרם פטיסייר וקרם שנטילי מציפים את המסך הקטן ומריצים אותך למטבח. שם אתה מורח לך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו