חדשות האוכל

חמישה מקומות חדשים להכיר השבוע

מסעדה חדשה בקיסריה מביאה אל קדמת הבמה שלושה שפים יוצאי מסעדת "מסה", טאפאס בר חיפאי מביא רוח חדשה לעיר, מאפיית שף בוטיקית במיוחד בקיבוץ משמרות ועוד מקומות חדשים שנפתחו השבוע והגיע הזמן להכיר

ליבי שפרלינג
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ליבי שפרלינג

מריפוסה – אחת המסעדות המסקרנות כמו גם המדוברות ביותר של התקופה האחרונה. את מקומה של 'סזרינה' של השף מאיר אדוני במועדון הגולף בקיסריה תופסת החל מהשבוע 'מריפוסה', מסעדה שאפתנית שמרימים השפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי, כולם בוגרי מסעדת מסה. בתפריט מנות עונתיות וקלילות, אך כיאה ליוצאי מסה גם מרובות מרכיבים ומרהיבות, כמו במקרה של סשימי דג ים על חציל שרוף, סלט חסות פריכות, כרוב סגול, בזיל תאילנדי, גבינה כחולה ופקאן מסוכר, או מנות כמו לברק שלם בתנור, ברולה של כבדי עוף על בריוש וקרמבל תבלינים לצד ריבת תותי עץ, מחבת פירות ים עם ביסק סרטנים ועוד. על המרפסת שצופה למרחבים הירוקים יציעו גם קוקטיילים ויינות במחירים מוגזמים. מועדון הגולף קיסריה. 04-6265000.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ