בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חדשות האוכל

חמישה מקומות חדשים להכיר השבוע

מסעדה חדשה בקיסריה מביאה אל קדמת הבמה שלושה שפים יוצאי מסעדת "מסה", טאפאס בר חיפאי מביא רוח חדשה לעיר, מאפיית שף בוטיקית במיוחד בקיבוץ משמרות ועוד מקומות חדשים שנפתחו השבוע והגיע הזמן להכיר

תגובות
מריפוסה
נופר בוגנים

מריפוסה – אחת המסעדות המסקרנות כמו גם המדוברות ביותר של התקופה האחרונה. את מקומה של 'סזרינה' של השף מאיר אדוני במועדון הגולף בקיסריה תופסת החל מהשבוע 'מריפוסה', מסעדה שאפתנית שמרימים השפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי, כולם בוגרי מסעדת מסה. בתפריט מנות עונתיות וקלילות, אך כיאה ליוצאי מסה גם מרובות מרכיבים ומרהיבות, כמו במקרה של סשימי דג ים על חציל שרוף, סלט חסות פריכות, כרוב סגול, בזיל תאילנדי, גבינה כחולה ופקאן מסוכר, או מנות כמו לברק שלם בתנור, ברולה של כבדי עוף על בריוש וקרמבל תבלינים לצד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו