בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

15 שנים של "אדום": המסעדה הירושלמית שעושה היסטוריה מודרנית

מסעדה ששורדת מעל עשור ונשארת רלוונטית היא מחזה די נדיר בנוף הקולינריה הישראלית. מסעדה ירושלמית שעושה זאת, למרות הטלטלות והמצב החמור בו שרוי ענף המסעדות בבירה, במיוחד לאחרונה – היא שמורת טבע שיש לשמרה

8תגובות
מחבת חלקי פנים
אפרת ליכטנשטט

קשה שלא לתהות איך דווקא 'אדום' שורדת את כל התהפוכות שידעה ירושלים לאורך השנים. לא הרבה יודעים להעניק לה את זכות הביכורים, אבל בכל שנותיה יצרה המסעדה עגה חדשה בשפה הקולינרית של העיר, כשהיא בין המסעדות הראשונות ליצוק לתוך הפסיפס המקומי גם מנות שמקצתן מצרפת, חלקן מאיטליה, ולהוסיף עליהן הרבה מאוד יין. למעשה, 'אדום' אף הייתה בּר היין הראשון בבירה ובעלת אוריינטציה חזקה ליין באופן כללי, כפי שאולי מרמז שמה, כשהיא בין החלוצות בתחום לשים אותו, אם בנפרד ואם לצד האוכל, בקדמת הבמה. היינן שהפך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו