האם ה"חומוס הטוב בעולם" באמת כזה טוב?

השף-כוכב מייקל סולומונוב פתח חומוסיה היפסטרית בצ'לסי מארקט. אם בישראל היו מעניקים תואר אביר ליגיון הכבוד, כמו בצרפת, סלומונוב היה צריך לקבל אותו, אבל האם החומוס שלו באמת כזה טוב?

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר

מאיר דיזנגוף, ראש העירייה הראשון של תל אביב, היה מתהפך כנראה בקברו אם היה יודע ששמו מתנוסס לתפארת על דווקא על חומוסייה בצ'לסי מרקט, מין שילוב בין שוק אוכל לקניון סופר טרנדי, שמופיע בצדק, כמעט בכל מדריך תיירים אודות ניו יורק, המושך אלפים ואולי רבבות של מבקרים מדי יום.

החומוסייה "דיזינגוף" פתחה את שעריה לפני מספר שבועות והתורים כאן ארוכים, לפחות בשעת הצהריים, שעת השיא כאן, בכל אחד מימות השבוע. והקהל? הוא בהחלט לא מי שרואים בדרך כלל בחומוסיות של ניו יורק: היפסטרים מקומיים, תיירים המבקשים לגלות את הדבר הכי מדליק שיש כרגע בניו יורק וגם עובדים של גוגל ויו טיוב שמשרדיהם נמצאים  בסביבה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ