בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פה זה כן אירופה: מסעדת שף חדשה חותרת תחת הזרם היוקרתי

מסעדת השף החדשה "גאריג" של יוצא "מול ים" - עידו פיינר, רוצה להיות בועה אירופאית בלב המיוזע של תל אביב. על הדרך היא רוצה להוכיח שלא חייבים לקרוע את הכיס בשביל אוכל איכותי. ליבי שפרלינג יצאה לבדוק האם מדובר במשימה בלתי אפשרית

14תגובות
מסעדת גאריג
דודו בכר

סיפור חייו של השף עידו פיינר עשוי להישמע כמו רצף של קלישאות: הוא מבשל מאז שהוא זוכר את עצמו, וצוחק כשהוא נזכר איך כבר בגיל תשע וחצי נעמד במרכז הסלון והצהיר שיהיה שף. בגיל 13.5 עזב את בית הספר, עלה על רכבת לתל אביב כשפניו מועדות למסעדת "קרן" של חיים כהן לבקש עבודה. אלא שבאותו היום ממש, דיברו ברדיו על סגירתה של 'קרן' ופיינר עשה אחורה פנה ונחת במטבחה של מסעדת "ארניה". בגיל 15 הוא כבר התחיל לעבוד ב"מול-ים" ונשאר שם שנתיים וחצי. במין סגירת מעגל, הוא ישוב לכאן בגיל 25 ויתפקד כסו שף של יורם ניצן עד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו