היכונו לביאת השיפודים והפיצות

המקומות החדשים שכדאי להכיר השבוע

מחיפה ועד לונדון, מפיצות ועד שיפודים של שרון כהן ואסף גרניט, מתפריט הבריאות בשינקין ועד הבאבא גאנוש הכי טוב שיש: חמישה מקומות חדשים שצריך להכיר ועוד בונוס ליוצאים ללונדון

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
ליבי שפרלינג

צ'יז – אם היה צריך הוכחה לכך קורים הדברים המעניינים באמת מבחינה קולינרית הנה מגיע המקום החדש לאוסף – צ'יז. במקרה הנוכחי מדובר בכוח חיזוק חדש לעיר התחתית, אבל מדובר בשחקן ותיק. אם טיילתם בצפון בשנים האחרונות ודאי נתקלתם במסעדת "צ'יז" במושב בית הלל, מטר מהקיאקים ובדרך לחרמון. צ'יז, מסעדה איטלקית-ישראלית משפחתית, שלחה זרועה אל חיפה ופתחה בר אוכל החופף רק בחלקו לתפריט של האחות הבכורה. השלוחה החיפאית מתפקדת כמשהו בין בר למסעדה שמותאמת לאווירה האורבנית יותר והמושבניקית פחות. בתפריט: לב איטלקי כאמור עם פרשנות ישראלית. זה אומר- הרבה פסטות וניוקי סינטה מצוין, אבל גם שרימפס בחמאת שרי ומנות זלילה ליד האלכוהול. חוץ מאלה כמובן הפיצות הנודעות של צ'יז, בהן הטבעונית ופיצה ביאנקה סינטה. צ'יז, הנמל 21, חיפה.

ליבי שפרלינג

כתבת אוכל, אלכוהול ומשקאות במדור האוכל של אתר "הארץ"

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ