בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה החלטנו לסגור את המסעדה?

בסוף השבוע הקרוב תיסגר מסעדת "חאן מנולי" אחרי פעילות של שנתיים בלבד. הבעלים - חן רוזנהק והשף פליקס רוזנטל מסבירים מה קרה להבטחה הגדולה, למה לא יפתחו יותר מסעדה ביפו ומדוע הסיפור שלהם הוא הסיפור של המדינה כולה

106תגובות
רותם מימון

כאשר מגזין האוכל היוקרתי והנחשב "איטר" (Eater) פרסם לאחרונה 38 מקומות שכל תייר חייב לפקוד בתל אביב – כיכבו שם הבראנץ' והחומוס של המסעדה חאן מנולי. העניין לא הפתיע איש. כבר קודם לכן פרסם מגזין אוכל עולמי אחר – הסאבוי – שלל מחמאות שהשורה התחתונה שלהן היתה – נמצא החומוס הכי טוב בישראל. כבר עם פתיחתו לפני שנתיים היה חאן מנולי חביב המבקרים והפודיז – בעיקר מהצד האלטרנטיבי של המפה. תארים כמו "הבטחת השנה" ו"היורש של אייל שני" נזרקו לאוויר ולא בכדי – השף והבעלים פליקס רוזנטל – בוגר בית מדרשו של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו