בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פותחים דלתות: שבעה מקומות חדשים להכיר השבוע

קדחת הראמן מגיעה לירושלים, בר קוקטיילים חדש על בסיס צמחי התבלין הארץ-ישראלים יוצא לדרך, הפטיסרי האסייתי הראשון נוחת בתל אביב, מאפייה חדשה מוכיחה שאפשר לעשות מאפים מעולים במחירים חברתיים ושיפודים, שיפודים, שיפודים

11תגובות
סאני דרעי באק דור
ערן קריגר

בק דור ביי סאני –  הקונדיטורית המוערכת סאני דרעי, מי שהגתה כמה מקינוחי הדגל של מסעדת 'טוטו' ואחראית על תפריטי הקינוחים של לא מעט מסעדות נחשבות, מנהלת בשנה האחרונה את הקונדיטוריה של המסעדה התאילנדית, ניטן תאי. בשבוע שעבר היא פתחה בגב המסעדה את מה שניתן כרגע להגדיר כפטיסרי האסייתי הראשון בארץ במסגרת מתיחת הפנים שנערכת בניטן תאי בימים אלה. הפטיסרי (או יותר נכון - הבייקרי) המשודרג של דרעי מציע לא רק מאפים, אלא גם קינוחים וכריכים שווים בהשראה אסייתית. מה זה אומר בפועל? למשל מאפה בצק עלים עם בננות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו