בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עכשיו עושים מהבבקה הכי טובה בניו יורק ספר

אחרי ההצלחה של המאפיות שלו בניו יורק, האם הספר החדש של אורי שפט מ"לחמים" יעלה אותו לדרגת שף עולה מהליגה הלאומית של אמריקה?

5תגובות
בבקה
Brian Kennedy

האופה אורי שפט הצליח יפה בניו יורק בשלוש השנים שהוא פועל כאן. כאשר מבקרים בשתיים וחצי המסעדות שלו במנהטן אי אפשר שלא להתרשם מכך שהעסקים עובדים יפה. בדרך כלל, בכל שעה שבאים, מלא אצלו. שפט, ושותפו גדי פלג, לא נתנו לי גישה לספרי החשבונות שלהם אבל אם יוצאים מהנחה שהם מנהלים את העסק נכון ובהסתמך על מספר המבקרים הרב, שאי אפשר להתעלם ממנו, מותר לקבוע שהאופה הישראלי ושותפו עשו את זה נכון. וזה בהחלט לא סיפור פשוט. ניו יורק מלאה במאפיות מעולות, עם אופים ושף-קונדיטורים מוכרים יותר או ידועים פחות. ישנם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו