עכשיו עושים מהבבקה הכי טובה בניו יורק ספר

אחרי ההצלחה של המאפיות שלו בניו יורק, האם הספר החדש של אורי שפט מ"לחמים" יעלה אותו לדרגת שף עולה מהליגה הלאומית של אמריקה?

חיים הנדוורקר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר

האופה אורי שפט הצליח יפה בניו יורק בשלוש השנים שהוא פועל כאן. כאשר מבקרים בשתיים וחצי המסעדות שלו במנהטן אי אפשר שלא להתרשם מכך שהעסקים עובדים יפה. בדרך כלל, בכל שעה שבאים, מלא אצלו. שפט, ושותפו גדי פלג, לא נתנו לי גישה לספרי החשבונות שלהם אבל אם יוצאים מהנחה שהם מנהלים את העסק נכון ובהסתמך על מספר המבקרים הרב, שאי אפשר להתעלם ממנו, מותר לקבוע שהאופה הישראלי ושותפו עשו את זה נכון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ