פסלוני סוכר יפניים על מקל, שאי אפשר להפסיק להביט בהם

מסורת הממתקים אמזאייקו, ששורשיה במאה השמינית, זכתה לעדנה מחודשת בזכות האמן הצעיר שינרי טזוקה. 2,000 ין, וגם אתם תוכלו ליהנות מבונבונים מושקעים בדמות דגי זהב ודובי פנדה

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ