בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהפכה עם בשר: לאכול את התרנגולת ולהשאיר אותה בחיים

בשורה לחובבי בשר בעלי מצפון אבל גם לטבעונים: SuperMeat הוא סטארט-אפ ישראלי חדש מתחום הביו-טק העובד על ייצור המוני של בשר מתרנגולת אחת שתאכיל את כל העולם, ותישאר בחיים כדי לקרקר על זה

25תגובות
עוף
דודו בכר

שעות רבות של מחקר, ניסוי וטעייה בתנאי מעבדה עומדות מאחורי הסטארט-אפ -SuperMeat, שבראשו שלושה: אידו סביר, קובי ברק ופרופסור יעקב נחמיאס, המנהל ומוביל את המחקר מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים. בפועל, במוקד המחקר ומאחורי בשורת הסטארט-אפ עומד הבשר המתורבת. וליתר דיוק, בשר מתרבית של תרנגולת אמיתית שגדל בסביבה אופטימאלית לכדי רקמה חיה המחקה בגדילתה, בדיוּק מרשים, את התפתחותה של תרנגולת רגילה. כל זה קורה כמובן מחוץ לגוף החיה ובעיקר – מבלי לפגוע בה. "הבשורה המשמעותית ביותר כאן, יחד עם הייחוד והחידוש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו