הסושי מת, יחי הסושי החדש

הקיץ הזה תאכלו הרבה דגים נאים במה שנראה כמו סושי מפורק בתוך קערה. הנה שלוש מנות שכדאי להכיר

ליבי שפרלינג
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליבי שפרלינג

הקיץ הזה נאכל דגים נאים. והרבה. אבל לא עוד בתוך סושי קטנטן שגם אלף חתיכות ממנו יקשו על אנשים מהסוג שלנו לשבוע, כי אם בווריאציות נדיבות יותר, רעננות יותר, משביעות לבטח. בעולם כבר מדברים זמן מה על מותו של הרול והכריזו על צורת ההגשה החדשה כיורשת של הסושי, אבל אם נולד פה עידן חדש עוד ימים יגידו. קבלו את הכוכבים החדשים ואחד מבוסס יחסית, שיעזרו לכם לעבור את הקיץ הזה בקלילות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ