בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הסושי מת, יחי הסושי החדש

הקיץ הזה תאכלו הרבה דגים נאים במה שנראה כמו סושי מפורק בתוך קערה. הנה שלוש מנות שכדאי להכיר

2תגובות
צ'יראשי בג'ירף
דניאל לילה

הקיץ הזה נאכל דגים נאים. והרבה. אבל לא עוד בתוך סושי קטנטן שגם אלף חתיכות ממנו יקשו על אנשים מהסוג שלנו לשבוע, כי אם בווריאציות נדיבות יותר, רעננות יותר, משביעות לבטח. בעולם כבר מדברים זמן מה על מותו של הרול והכריזו על צורת ההגשה החדשה כיורשת של הסושי, אבל אם נולד פה עידן חדש עוד ימים יגידו. קבלו את הכוכבים החדשים ואחד מבוסס יחסית, שיעזרו לכם לעבור את הקיץ הזה בקלילות. צ'יראשי סושי – כשאומרים ביפנית צ'יראשי הכוונה היא למשהו מפוזר או מבולגן, אבל בקטע טוב ובשנים האחרונות אפשר למצוא בתפריטי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו