בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אוּ לה לה": זה מה שקורה כשגלידרייה פוגשת מאפייה

שיתוף פעולה בין גלידריית "בּוּזה" ומאפיית "לחמים" הוליד מקום חדש בו מכינים קינוח שהוא יציר כלאיים מתוק ומושחת המשלב מאפה עם גלידה

9תגובות
קרואסון ממולא בגלידה באו-לה-לה
דודו בכר

עוד לא עברה שנה מאז נפתח הסניף השלישי של גלידריית בּוּזה מתרשיחא על רחוב החשמונאים התל אביבי, והשבוע כבר נולד מקום נוסף בשם "אוּ לה לה" והוא שיתוף פעולה בין אנשי הגלידרייה לבין השכנים ממאפיית לחמים. התוצאה: "קינוח עדכני ומדויק, המשלב מאפה טרי עם גלידה טרייה, בהרכבה עצמית, לבחירת ולעיני הלקוח", כך מגדיר זאת אדם זיו, אחד הגלידאים העומד מאחורי השידוך החדש. זיו סבור כי החיבור בין השניים הוא טבעי, "ולא רק בגלל שאלו שני עסקים על אותו הרחוב שהתחילו יום אחד לדבר ביניהם ואתמול הפכו רשמית למעין 'פאוור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו