"אוּ לה לה": זה מה שקורה כשגלידרייה פוגשת מאפייה

שיתוף פעולה בין גלידריית "בּוּזה" ומאפיית "לחמים" הוליד מקום חדש בו מכינים קינוח שהוא יציר כלאיים מתוק ומושחת המשלב מאפה עם גלידה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין

עוד לא עברה שנה מאז נפתח הסניף השלישי של גלידריית בּוּזה מתרשיחא על רחוב החשמונאים התל אביבי, והשבוע כבר נולד מקום נוסף בשם "אוּ לה לה" והוא שיתוף פעולה בין אנשי הגלידרייה לבין השכנים ממאפיית לחמים. התוצאה: "קינוח עדכני ומדויק, המשלב מאפה טרי עם גלידה טרייה, בהרכבה עצמית, לבחירת ולעיני הלקוח", כך מגדיר זאת אדם זיו, אחד הגלידאים העומד מאחורי השידוך החדש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ