בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לצנן את השרב: מבול של מסעדות חדשות באמצע הקיץ

אפשר היה לחשוב שמסעדנים ינצלו את חופשת הקיץ כדי לנוח, אבל בשבועות האחרונים יורד מבול של מסעדות ובתי אוכל חדשים בכל הארץ. הנה מקבץ של כמה מהבולטים

10תגובות
שובו של האוכל המרוקאי
סולל פקיאל

בכל שנה, שומרים התותחים הגדולים מתחום הקולינריה את הפתיחות שלהם לקיץ וכל השאר עומדים בצד, מחכים לסתיו בעבור פתיחות גדולות ונוצצות משלהם. הפעם, אפשר לקרוא זה למיני מהפך. יולי, עם כל כך הרבה פתיחות של מסעדות חדשות, בכל רחבי הארץ - מזמן לא ראינו כאן. אם צריך למצוא סיבה מרכזית לפריחה המקומית הנ"ל, כנראה שהתשובה טמונה בכך שנכון לכתיבת שורות אלה, עוד לא רואים סימנים של מלחמה באופק ושנתיים אחרי צוק איתן וחורף קשה, מי שהיסס לרגע פותח כעת. המגמה המרכזית של העניין היא ניסיון של בעלי מסעדות ללכת על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו